Q/A

Kommer du att göra fransar hemma när du är klar med utbildningen? Kram Förlåt för sent svar men nej jag kommer inte göra fransar hemma. Men jag kommer fortsätta med en annan utbildning också för att bli bättre. Sen får jag se hur jag gör.

Tips! om du har naturell kvarg så smaksätt med lite vaniljsocker behöver inte vara mycket för att ge smak, så blir det mycket godare!! Tack för tipset, ska jag testa någon gång!

Finns det nåt annat alternativ istället för kvarg? Ja, asså det finns ju massa annat. Jag kanske har ätit kvarg 2-3 gånger i mitt liv haha. Men en smoothie, eller äggröra, någon god fil eller youghurt och blanda med bär, gröt det finns massa annat nyttigt man kan byta ut kvargen mot. Kvarg är bara mitt val när jag försöker va jätte super nyttig haha.

Hur många gånger i veckan brukar du ha i ricinolja? Man ska ju ha de varannan dag eller tre gånger i veckan. Så när jag försöker så blir det tre dagar i veckan men brukar aldrig hålla de så nu för tiden blir de varje söndag och varje onsdag typ. Men ska försöka ta tag i det igen, mycket jag tar tag i om och om igen..

IMG_1078

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *