Önskelista

Snart är det min tur att fylla år igen, och idag frågade mamma mig vad jag önskar mig. Och det ända som dök upp i mitt huvud var PENGAR! Men det är ju kanske inte det roligaste att ge bort så jag har försökt verkligen att komma på vad jag vill ha. Men högst upp på listan är iallafall: PENGAR, SUMMERBURSTBILJETT OCH EN BRÅVALLA BILJETT. Och här under är det jag kunde komma på som jag önskar mig som kanske är lite roligare att ge bort.Skärmavbild 2014-03-18 kl. 20.31.53Moroccanoil serien, vill ha alla produkter i den! Men först och främst shampoot och balsamet. Den stora oljan vill jag ha mest av allt också! HÄR finns ett erbjudande på just dom här produkterna.

 Skärmavbild 2014-03-18 kl. 20.31.42

En naked palette från Urban Decay. Antingen 1an eller 3an. Super fina färger!!!Skärmavbild 2014-03-18 kl. 20.31.48

Jätte söta sommarskor från Nelly. Någon av dom här färgerna, spelar ingen roll! Finns HÄR.

One thought on “Önskelista

  1. Rusta har maroccanoil, kanske inte just de produkterna men det är ett rimligt pris för ett bra shampoo, har själv testat!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *