Ni vet den där känslan..

Hej underbaringar! Tack för alla fina kommentarer, jag läser alla bara att jag inte har tid att svara eller publicera alla. Jag ska försöka bättra mig men har inte haft någon lust med någonting dom senaste dagarna.. Ni vet när man har en dålig dag, då allt känns värdelöst. Så har jag känt fast i flera dagar.

Det började på alla hjärtans dag, blev avundsjuk på alla fina par som la ut gulliga bilder. Tänkte tillbaka på förra året då jag faktiskt hade en pojkvän, klart man blir lite ledsen. Så då hade jag de i tankarna och sen kom jag på att 19 februari skulle vi haft våran 2 års dag, så då blev jag ännu mer deprimerad. Inte över just honom men att tänka tillbaka på hur allt var då, att jag hade ett förhållande, vilka vänner jag umgicks med då och hur mycket allt har förändrats sen dess. Det blev för mycket för mig helt enkelt.

Sen blev min mobil snodd också och jag har verkligen alla mina känslor i den, så fort jag känner nått skriver jag ner de i mina anteckningar. Och mina roliga bilder och videos. Buhu! 

Men nu tar jag nya tag och går vidare från allt det här tråkiga!!

Skärmavbild 2014-02-25 kl. 22.42.44

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *