Om det inte är jag, vem annars skulle det vara?

Hahaha fan vad du myttar det där är inte du och isf vill jag höra det Relife
 Varför skulle jag lägga ut ett videoklipp och låtsas som att det är jag som sjunger inför mina läsare och alla mina vänner. Den här spelades som sagt in i somras hos min gamla vikarie. Skulle aldrig skämma ut mig på det sättet, den ända som gör det nu är du som tror jag ”myttar” haha. Kan gärna spela in en ny video någon dag när man ser mig sjunga samtidigt men just nu är jag sjuk!
Du skrev ju när du la ut videon att du var med kompisar och ni var små fulla? 😮
Ja, jag var ju inte direkt där själv. Han har en egen studio och vi brukade va där i somras och dricka lite. Det var då jag spelade in den där lilla biten. Här är också en bild från när jag spelade in, och bilder på mina vänner, behöver du mer bevis? 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *