Tar hand om mig själv så mycket jag kan

Okej nu ska jag dela med mig av lite privata saker men det är väll alltid roligt för er att läsa! Som ni vet så har jag tränat fram och tillbaka hit och dit och ett av mina nyårslöften var att verkligen ta tag i träningen och det har jag gjort. Men som endel vet och endel inte vet så har jag en brist i min kropp, vet inte på vad men jag mår inte så speciellt bra vilket gör att jag absolut inte orkar ta mig till gymmet hur mycket jag än plågar mig själv.
Jag har ett stort problem och det är mitt socker sug, jag får panik när det går en dag utan godis eller nått sött eller typ chips. Och ett annat stort problem jag har är att jag äter godis istället för mat, kan gå en hel dag utan att jag tänker på att jag måste äta mat.
Såååå därför har jag strykt mitt nyårslöfte för stunden, och jag har lagt upp några nya mål. Och det är att börja ta tag i min hälsa och kost. Så jag har börjat att göra en regäl frukost varje morgon, börjat druckit massa vatten och stallt om mitt dygn vilket verkligen vart skit svårt för mig men jag känner att jag är på rätt spår nu faktiskt!! Det går frammåt om man säger så.
Så om ett tag när jag får lite mer energi osv så kommer jag ta mig till gymmet så mycket jag bara orkar och då kommer jag dela med mig av det! Det är jätte viktigt att må bra och va pigg annars orkar man inte mycket och förstör sig själv vilket jag gjort men bygger upp nu. Så nu vet ni det!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *